Advertisement

Murat Ongun Demet Akalın : Ibb Sozcusu Murat Ongun Demet Akalin I Rezil Etti / Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar:

Murat Ongun Demet Akalın : Ibb Sozcusu Murat Ongun Demet Akalin I Rezil Etti / Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar:. * vurdu ve gol oldu. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi.

İbb sözcüsü murat ongun, metrodaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen demet akalın'ın paylaşımının altına yaptığı yorumda kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den ifadelerini kullandı. Ara sıra binin derim, i̇nsan toplu taşıma kullanmayınca bilememesi normal. Akalın, nişantaşı metrosu diyerek madrid'i paylaşması gündeme oturmuştu. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; * vurdu ve gol oldu.

Demet Akalin Istanbul Metrosu Diye Madrid Metrosunu Paylasti Ibb Den Yanit Geldi Magazin Haberleri
Demet Akalin Istanbul Metrosu Diye Madrid Metrosunu Paylasti Ibb Den Yanit Geldi Magazin Haberleri from i.pstimaj.com
Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar: Demet akalın twitter hesabı üzerinden i̇stanbul'da çekildiğini iddia ettiği bir fotoğraf paylaştı. * vurdu ve gol oldu. * nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Sosyal medya hesabından metrolardaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen demet akalın. Demet akalın i̇stanbul nişantaşı metrosu diye madrid'den bir görüntü paylaştı. Ara sıra binin derim, i̇nsan toplu taşıma kullanmayınca bilememesi normal. İbb sözcüsü murat ongun, akalın'a kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den, bilginize dedi.

«‼️i̇bb sözcüsü murat ongun, demet akalın'a cevap verdi (demet akalın'ın paylaşımı için sağa…»

Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar: Ongun, demet hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den, bilginize. ifadelerini kullandı. İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Demet akalın'a murat ongun'dan yanıt gecikmedi! İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Demet akalın madrid metrosunu i̇stanbul nişantaşı olarak paylaştı. Bir metronun içini gösteren ve maskeli kişilerle dolu bir kısa sürede ilgi gören paylaşıma karşı i̇bb sözcüsü murat ongun da sessiz kalmadı. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar * s400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba murat bey. Söyledikleriyle, yaptıklarıyla sürekli sosyal medya gündeminde kalan demet akalın bu kez de toplu taşımalardaki kalabalığa dikkat çekmek için bir paylaşımda bulundu.'' i̇stanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun kayıtsız kalamadı.

Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar: Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar * s400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba murat bey. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar;

Murat Ongun Haberleri
Murat Ongun Haberleri from odatv4.com
Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar * s400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba murat bey. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar: 'orası i̇stanbul değil, madrid!'#demetakalın #muratongun #nişantaşımetrousta gazeteci ali eyüboğlu'nun. Demet akalın twitter hesabı üzerinden i̇stanbul'da çekildiğini iddia ettiği bir fotoğraf paylaştı. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Akalın, nişantaşı metrosu diyerek madrid'i paylaşması gündeme oturmuştu.

İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi.

Ongun'un cevabının altına yapılan yorumlardan kimileri şunlar: Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Ongun, akalın'a cevap olarak demet hanım, umarız kısa. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; Murat ongun cevabı altına yorum olarak yapıştırdı. Demet akalın'a murat ongun'dan yanıt gecikmedi! Kısa sürede gündem olan demet akalın'ın tepkisine i̇stanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun'dan cevap geldi. İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Demet akalın madrid metrosunu i̇stanbul nişantaşı olarak paylaştı. * nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. Ara sıra binin derim, i̇nsan toplu taşıma kullanmayınca bilememesi normal.

Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir. «‼️i̇bb sözcüsü murat ongun, demet akalın'a cevap verdi (demet akalın'ın paylaşımı için sağa…» Ara sıra binin derim, i̇nsan toplu taşıma kullanmayınca bilememesi.

Ibb Den Demet Akalin A Yanit Orasi Nisantasi Degil Madrid
Ibb Den Demet Akalin A Yanit Orasi Nisantasi Degil Madrid from static.birgun.net
Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar * s400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba murat bey. Demet akalın i̇stanbul nişantaşı metrosu diye madrid'den bir görüntü paylaştı. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. 'orası i̇stanbul değil, madrid!'#demetakalın #muratongun #nişantaşımetrousta gazeteci ali eyüboğlu'nun. Demet akalın madrid metrosunu i̇stanbul nişantaşı olarak paylaştı. İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Ongun, demet hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner.

* vurdu ve gol oldu.

Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. İstanbul büyükşehir belediyesi sözcüsü murat ongun akalın'ın yaptığı bu paylaşıma yanıt verdi. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. İlginizi çekebilir demet akalın'dan meb'e tepki: İbb sözcüsü murat ongun, metrodaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen demet akalın'ın paylaşımının altına yaptığı yorumda kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den ifadelerini kullandı. İbb sözcüsü murat ongun, metrodaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen demet akalın'ın paylaşımının altına yaptığı yorumda kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den ifadelerini kullandı. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Demet akalın'a murat ongun'dan yanıt gecikmedi! Ongun'un yanıtının altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar * s400'ler ne zaman geldi de füze fırlatıyorsunuz acaba murat bey. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf i̇stanbul'dan değil madrid'den, bilginize ifadelerini kullandı. Murat ongun cevabı altına yorum olarak yapıştırdı.

Nişantası metrosu yoktur osmanbey metrosu vardır sarı renklidir murat ongun. Murat ongun'un demet akalın'a verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

Posting Komentar

0 Komentar